Η στοματική υγιεινή και η σωστή φροντίδα των δοντιών και των ούλων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία μας, καθώς προλαμβάνει νοσήματα που σχετίζονται με τις παθήσεις του στόματος.

Γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελούμε την τακτική επίσκεψη στον οδοντογιατρό ή στον παιδοδοντίατρο, όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, αλλά και τον καθημερινό καθαρισμό.

Επειδή, η δύσκολη οικονομική κατάσταση στη οποία βρισκόμαστε, αναγκάζει πολλούς να μην έχουν τη στοματική υγιεινή σαν πρώτη προτεραιότητα, η MetLife, πιστή στη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα οδοντιατρικής φροντίδας, σε τιμή προσιτή για όλους.

To μόνο αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής στην Ελλάδα, μόνο από τη MetLife!

Tο νέο πρόγραμμα МetLife Dental Plus, είναι ένα πρόγραμμα κάλυψης οδοντιατρικών εξόδων, που εξασφαλίζει σε εσάς και τους αγαπημένους σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, πρόσβαση στα καλύτερα οδοντιατρικά κέντρα, πλήθος δωρεάν υπηρεσιών και διαγνωστικών ελέγχων, καθώς και κάλυψη έως και του 80% των εξόδων σας, για εσάς και τα παιδιά σας.

Συγκεκριμένα προσφέρει, εντελώς δωρεάν: α) Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 1 διαγνωστικό και 1 ορθοδοντικό έλεγχο, 1 καθαρισμό δοντιών, 1 απλό σφράγισμα.

β) Για παιδιά έως 12 ετών: 1 διαγνωστικό και 1 ορθοδοντικό έλεγχο, 1 φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

Το πρόγραμμα Dental Plus προσφέρει επιπλέον, μεγάλα όρια κάλυψης ανά γνάθο, τα οποία αυξάνονται σταδιακά, από € 1.500 σε € 2.500, μέσα σε 5 χρόνια, χωρίς απολύτως καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας. Επίσης προσφέρει, απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, απουσία αναγκαιότητας προασφαλιστικού ελέγχου ή διαγνωστικών εξετάσεων-εκτός και αν ο οδοντογιατρός το κρίνει απαραίτητο- κάλυψη μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, προνομιακά ασφάλιστρα για παιδιά, ευελιξία στη χρήση του, κέντρο εξυπηρέτησης που λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά σε  άλλο πρόγραμμα υγείας που έχετε ήδη.

Για την κάλυψη των αναγκών της στοματικής υγιεινής σας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τα σύγχρονα και εξειδικευμένα οδοντιατρικά κέντρα του Ομίλου Βιοιατρική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η περίοδος αναμονής ποικίλλει, ανάλογα με τη φύση της οδοντιατρικής εργασίας/θεραπείας που χρειάζεται, από 0 έως 18 μήνες, ενώ είναι μόλις ένας μήνας για τις δωρεάν παροχές και δεν έχετε καθόλου αναμονή σε περίπτωση ατυχήματος ή χορήγησης πιστοποιητικού στοματικής υγιεινής.

Με το νέο πρόγραμμα МetLife Dental Plus, η επίσκεψη στον οδοντογιατρό είναι πια μια απλή υπόθεση. Χαμογελάστε λοιπόν άφοβα!